,

Fiini Naturally kahvisaippua

7,00  sis. alv.

Hellävarainen saippua, jossa jauhettua kahvia. Erinomainen keittiösaippuana, sillä kahvi poistaa tuoksut (mm. kala, sipuli jne.) käsistä. Jauhettu kahvi myös kuorii käsiä samalla, joten tällä saippualla puhdistuvat likaisetkin kädet tehokkaasti, mutta käsiä kuivattamatta!

100% biohajoava, ekologinen, vegaaninen ja kemikaaliton.

Käsien sekä vartalon pesuun

Saatavuus: Varasto loppu

Kaikki Fiini Naturallyn saippuat valmistetaan käsityönä kylmäprosessimenetelmällä. Ne sisältävät ainoastaan luonnon omia raaka-aineita. Saippuoissamme ei ole keinotekoisia väriaineita, hajusteita eikä lisättyjä kemikaaleja. Fiini Naturallyn saippuoissa on tallella kylmäprosessimenetelmässä luonnostaan saippuaan muodostuva glyseriini, jolla on ihoon kosteutta vetävä vaikutus. Teollisesti valmistetuissa saippuoissa glyseriini yleensä poistetaan muun kosmetiikkateollisuuden käyttöön. Käsintehdyt saippuat glyseriiniä sisältävänä ovat hyvin hellävaraisia iholle. Saippuoissamme on myös ns. ylirasvoitusta, jolloin saippuoitumisprosessissa osa öljyistä jää saippuaan hellimään ja hoitamaan ihoa.

Koko n. 90 g saippuan leikkaushetkellä. Saippuan kypsyessä ja nesteen haihtuessa paino n.70-80g, fyysinen koko pysyy samana.

INCI: Sodium olivate (oliiviöljy), aqua, sodium cocoate (kookosöljy) LUOMU, sodium rapeseedate (rypsiöljy), sodium shea butterate (shea) LUOMU, cofea arabica (kahvi), solanum tuberosa starch (perunajauho).

*luomuraaka-aine

Valmistaja: Fiini Naturally

Fiini Naturally on kahden ystävyksen perustama, luonnonkosmetiikkaa ja luonnollisia kodinhoitotuotteita valmistava yritys Isostakyröstä, Etelä-Pohjanmaalta. Fiinin luonnonkosmetiikka on hoitavaa, puhdasta ja luonnollista, ja kodinhoitotuotteet tehokkaita, puhtaita ja sataprosenttisen luonnollisia nekin. Moni tuotteista on palkittu kansainvälisesti, joka kertoo niiden taatusta laadusta ja tehokkuudesta! Yrityksen ideologia nojaa luonnollisuuteen, rehellisyyteen, luontoon ja puhtauteen, ekologisuuteen, kotimaisuuteen ja eläinten hyvinvointiin. Fiinin tuotteiden testaamiseen ei ole käytetty eläinkokeita.

Paino 0,07 kg
Mitat 7 × 7 × 2 cm
Shopping Cart
Vieritä ylös