,

Havuka laventelivoide 40 ml

27,90  sis. alv.

Rauhoittava, rentouttava ja antiseptinen voide erilaisiin iho-ongelmiin.

 

Saatavuus: 1 varastossa

INCI: Lavandula Angustifolia (laventeli), Sodium rapeseedate (rypsiöljy, luomu), Persea Gratissima Oil (avokadoöljy), beeswax (mehiläisvaha).

  • 100% luonnontuote
  • Ei lisättyjä hajusteita
  • Lisäaineeton
  • Aidot puhtaat raaka-aineet
  • Valmistettu käsityönä Suomessa.

Säilytettävä valolta suojattuna.

Valmistaja: Havuka Oy

Havuka on suomalainen perheyritys, joka on valmistanut käsityönä suomalaiseen kansanlääkintään perustuvia luonnontuotteita jo kolmen vuosikymmenen ajan. Havukan kuusenpihkatuotteet jatkavat Elias Lönnrotin perintöä. Kansanrunouden lisäksi Lönnrot tallensi tietoa luonnonrohdosten käytöstä vanhassa suomalaisessa kansanlääkinnässä ja sovelsi sitä myös käytännössä työssään lääkärinä.

Tietoa tuotteen raaka-aineista

Laventeli rauhoittaa ja tasapainottaa ihoa. Edullinen vaikutus monien iho-ongelmien, kuten kuivan ja kutiavan ihon, atooppisen ihon, psoriasiksen ja ruusufinnin hoidossa. Laventelin tuoksu rentouttaa ja helpottaa nukahtamista. Hyttyset ja punkit karttavat laventelia ja sitä voidaan käyttää helpottamaan pistosten aiheuttamaa kutinaa.

Kylmäpuristettu rypsiöljy tekee hyvää iholle monella tavalla. Se sisältää omega-3-rasvahappoa ja myös omega-6-rasvahappoa, jotka hoitavat ihoa. Keho ei itse pysty tuottamaan linoli- ja alfalinoleenihappoa, jotka kummatkin löytyvät rypsiöljystä. Rypsiöljyssä on myös iholle tärkeitä E- ja K-vitamiineja. Ravinteikas kylmäpuristettu rypsiöljy löytyy kaikista tuotteistamme. Se myös kosteuttaa, pehmentää ja ravitsee ihoasi. Kaikissa voiteissamme on suomalaista kylmäpuristettua rypsiöljyä, joka kosteuttaa ja ravitsee.

Mehiläisvaha: Hunajan lisäksi mehiläisten lahja meille on niiden pesäkennojen rakennusaine. Myrisiiniä ja seriiniä sisältävä mehiläisvaha valmistuu mehiläistyöläisten vaharauhasissa. Vaha sisältää antibakteerisia aineita ja vaha parantaa ja pehmentää kuivuneen ja halkeilleen ihon. Mehiläisvaha helpottaa myös auringonpolttamia kasvoja. Kaikissa voiteissamme on kotimaiselta mehiläistarhalta luomulaatuista antibakteerista mehiläisvahaa, joka pehmentää ja suojaa ihoa.

Avokadoöljyllä  on tulehduksia ehkäiseviä ominaisuuksia ja se sisältää runsaasti antioksidantteja. Avokadoöljy kosteuttaa ja ravitsee kuivaa ihoa ja auttaa normaalia ihoa säilyttämään kosteustasapainon. Se auttaa ihoa säilyttämään pehmeyden, vahvuuden ja elastisuuden sekä rauhoittaa kutisevaa tai ärtynyttä ihoa.

 

Luonnollinen voide psoriasiksen hoitoon: laventelivoide rauhoittaa ja sopii hartsiallergikoille

Psoriasiksen hoitoon on usein käytetty kuusenpihkavoidetta, mutta laventelivoide on mainio vaihtoehto. Psoriasiksen voiteita etsiville laventelivoide on luonnonmukainen ja tehokas vaihtoehto, joka edesauttaa ihon normaalia toimintaa antiseptisyytensä ansiosta.

Laventelivoide on uutettua laventelia, kylmäpuristettua rypsiöljyä ja mehiläisvahaa sisältävä luonnontuota, jossa ei ole kuusenpihkavoiteen tavoin luonnonhartsia, joten se sopii myös hartsiallergikoille.

Antiseptisyytensä (pieneliöitä tuhoavan ominaisuutensa) ansiosta laventelivoide on käyttötavoiltaan hyvin samankaltainen kuin kuusenpihkavoide. Eron tekee laventelivoiteen rentouttava ja rauhoittava vaikutus, kun kuusenpihka voi olla vaikutuksiltaan hieman ärhäkämpi.

Psoriasiksen hoito laventelivoiteella

Laventelivoide on rauhoittava ja rentouttava antiseptinen voide, joka sopii monenlaisiin iho-ongelmiin ja koko kehon hierontavoiteeksi. Laventelivoide toimii psoriasiksen lisäksi ihottumiin, atooppisen ihon, hilseilevän ihon, silsan ja kutiavan päänahan hoidossa. Laventelivoiteella on myös rauhoittava vaikutus yöuneen joko rinnalle levitettynä tai jalkakääreenä.

Laventelivoide sisältää mehiläisvahaa, joka on tunnetuista luonnonvahoista vanhin ja sisältää antibakteerisia aineita. Mehiläiset rakentavat vahasta kennoja ja peittävät sillä valmiin hunajan. Mehiläisvahaa käytetään lääketeollisuudessa.

Laventelivoide on helppokäyttöinen ja vaivaton levittää ongelmapaikoilla, kuten jalka- ja polvitaipeisiin sekä nivusiin. Voidetta riittää ohut kerros, jotta se pääsee imeytymään ihoon. Laventelivoide tuoksuu luonnollisen miellyttävältä.

 

 

Paino 0,100 kg
Mitat 5 × 5 × 5 cm

Saatat myös pitää...

Shopping Cart
Vieritä ylös