Sisältää: jauhettua kotimaista, villinä kasvanutta pakurikääpää (Inonotus obliquus) Pohjanmaan saaristosta. Pussin sisältö riittää 9 – 10 litraan pakuriteetä.
Alkuperämaa: Suomi
Käyttöohje: Lisää 2 tl-1 rkl pakurijauhetta litraan vettä. Keitä 20-60 min ja siivilöi (voit käyttää esim. kahvinsuodatinpussia). Keitetty tee säilyy jääkaapissa muutamia päiviä. Jauhetta voi keittää uudelleen kunnes siitä ei enää irtoa väriä.
Huom! Älä käytä yhtäaikaisesti antibioottien, penisilliinin tai suonen sisäisen glukoosin (diabeetikot) kanssa.
Vinkki: Nauti sellaisenaan tai mausta makusi mukaan esim. hunajalla, vaniljalla tai inkiväärillä. Käytä pakuriteetä nesteenä esim. smoothiessa.
Säilytys: Kuivassa paikassa
Parasta ennen: 7/24
Valmistaja: Käreitär