, , ,

Paluu Jumalattaren luontoon

40,00  sis. alv.

Polku pohjoisen voiman ja myyttien juurille

 

Kirjoittaja: Eeva Maria Leino    Kuvittaja: Tytti Leiwo

Muinaissuomalaisesta tarustosta tutut naishahmot heräävät eloon oraakkelikorteissa, jotka avaavat uuden oven sisäisten voimavarojemme oivaltamiseen.

Sisältää oraakkelikorttipakan ja opaskirjan.

Saatavuus: 3 varastossa

Eeva Maria Leinon teos johdattaa lukijansa naiseuden alkuvoimien lähteille, takaisin kotiin. Siellä odottaa kiehtova ja ajaton jumalattarien maailma, joka ammentaa voimaa ympäröivästä luonnosta. Muinaissuomalaisesta tarustosta tutut naishahmot heräävät eloon Tytti Leiwon kuvittamina kortteina, joista jokainen avaa uuden oven sisäisten voimavarojemme oivaltamiseen. Nämä 26 jumalatarta vievät meidät muinaisten viisauksien äärelle hyvin käytännönläheisellä tavalla eri harjoitusten, reseptien ja rituaalien muodossa. Opas antaa tietoa muun muassa villiyrteistä, parantavista öljyistä ja lemmenrohdoista sekä luomisvoimaa ja intuitiota vahvistavista harjoitteista – palauttaen samalla muistiin jotain ikiaikaista ja tuttua.

  • Kovakantinen kirja, 304 sivua
  • sisältää korttipakan
  • Kustantaja: Viisas Elämä
  • Julkaisuvuosi: 2022 (2. painos)

Eeva Maria Leino on kasvituntija, hyvinvointivalmentaja, innovaattori ja yrittäjä. Työssään hän haluaa auttaa naisia löytämään yhteyden luontoon oman mytologiamme naishahmojen voimaannuttamina. Paluu Jumalattaren luontoon on hänen esikoisteoksensa.

Tytti Leiwo on kuva-artesaani ja etnologian ja antropologian yliopisto-opiskelija. Hän on kiinnostunut erityisesti pohjoisesta etnografiasta, syväekologisesta ajattelusta sekä kohtuullistamisesta elämäntapana. Luonto on hänelle sielun ja ruumiin koti, ja paluu oman luonnon äärelle onnistuu parhaiten omia mytologisia ja maantieteellisiä juuriamme lähestymällä.

Paino 0,81 kg
Mitat 25 × 18 × 5 cm

Saatat myös pitää...

Shopping Cart
Vieritä ylös