,

Suitsukenippu Hypericum (nokkonen & mäkikuisma)

Sisältää: Kuivattu nokkonen ja mäkikuisma.

Alkuperämaa: Suomi

Mäkikuisma ja nokkonen kuuluvat voimallisimpiin kansanperinteessä tunnettuihin kasveihin. Nokkonen yhdistettiin muinoin aliseen maailmaan, toisaalta se liittyi myös ukkoseen ja sitä uhrattiin Thorille. Nokkonen edusti keskiajan ajatusmaailmassa villiä luontoa, kuten myös noitia ja heidän kesyttämättömätöntä naiseuttaan.

Mäkikuisman keltaiset kukat yhdistävät kasvin Aurinkoon ja tulielementtiin. Mäkikuisman kukkien on ajateltu säilövän itseensä auringon voimaa, jonka avulla kasvi karkoittaa synkät ajatukset ja pimeät voimat. Mäkikuisman sanotaan tuovan hyvää onnea kotiin.

9,90  sis. alv.

Varasto loppu

Ilmoita minulle, kun tuotetta on jälleen varastossa.

Ohjeita suitsukkeen käyttämiseen:

Suitsukenippua voi käyttää monta kertaa uudelleen. Sytytä nipun päätä hieman esim. kynttilässä ja puhalla liekki sammuksiin (tai anna sen sammua itsestään), jolloin hyväntuoksuista savua alkaa syntyä. Savua voi levittää haluamaansa kohteeseen esim. sulan avulla. Hiiltyneen osan voi leikata pois, jolloin nippu palaa taas paremmin.

Sytytä varovasti, kuivat kasvit syttyvät helposti. Aseta nippu kytemään tulenkestävään astiaan. Älä koskaan jätä kytevää suitsuketta ilman valvontaa. Varaa viereen vesiastia, jossa suitsukkeen saa tarvittaessa sammutettua. Polta suitsuketta  hyvin ilmastoidussa tilassa, pieni määrä kerrallaan riittää.


Kasvien uskotaan omaavan omat energeettiset ominaisuutensa, jotka poltettaessa vapautuvat savuun. Suitsukkeita käytetäänkin energian puhdistamiseen ja magiassa vahvistamaan käyttäjän intentiota. (Nämä vaikutukset perustuvat kansanperinteeseen, eikä niiden toimivuutta voida taata tai osoittaa!)

Valmistaja: Käreitär

Paino 0,02 kg
Mitat 23 × 7 × 6 cm
Shopping Cart
Scroll to Top