Suitsukenippu Juniperus – Kataja

Sisältää: Katajaa.

Alkuperämaa: Suomi

Kataja on suomalaisessa kansanperinteessä arvostettu ja voimallisena pidetty puu, jonka savua on käytetty karkottamaan pahoja henkiä, purkamaan manauksia, poistamaan pahansuopaista energiaa sekä magialta suojautumiseen.

Suitsukkeet on valmistettu myrskyn kaatamasta puusta.

9,90  sis. alv.

Varasto loppu

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Katajalla on erityistä väkeä, ja sen haltija tiedettiin voimakkaaksi. Kekrinä ja pääsiäisenä talo, navetta ja pihapiiri oli tapana puhdistaa katajansavun ja loitsinnan avulla. Katajansavua on käytetty myös vaurauteen ja menestykseen tähtäävissä taioissa. Katajan oksien on ajateltu karkottavan noitia ja suojaavan kantajaansa onnettomuuksilta ja pahantahtoisilta ihmisiltä.


Ohjeita suitsukkeen käyttämiseen:

Suitsukenippua voi käyttää monta kertaa uudelleen. Sytytä nipun päätä hieman esim. kynttilässä ja puhalla liekki sammuksiin (tai anna sen sammua itsestään), jolloin hyväntuoksuista savua alkaa syntyä. Savua voi levittää haluamaansa kohteeseen esim. sulan avulla. Hiiltyneen osan voi leikata pois, jolloin nippu palaa taas paremmin.

Sytytä varovasti, kuivat kasvit syttyvät helposti. Aseta nippu kytemään tulenkestävään astiaan. Älä koskaan jätä kytevää suitsuketta ilman valvontaa. Varaa viereen vesiastia, jossa suitsukkeen saa tarvittaessa sammutettua. Polta suitsuketta  hyvin ilmastoidussa tilassa, pieni määrä kerrallaan riittää.


Kasvien uskotaan omaavan omat energeettiset ominaisuutensa, jotka poltettaessa vapautuvat savuun. Suitsukkeita käytetäänkin energian puhdistamiseen ja magiassa vahvistamaan käyttäjän intentiota. (Nämä vaikutukset perustuvat kansanperinteeseen, eikä niiden toimivuutta voida taata tai osoittaa!)

Valmistaja: Käreitär

 

Paino 0,02 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 4 × 5 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...

Shopping Cart
Scroll to Top