Vanhanajan yliluonnollisten tarinoiden ilta

Torstaina 26.10.2023 klo 18.00-19.30

Paikka: Villa Sydänmaa, Vaasa

 

Tapahtuma on loppuunmyyty

 

Tule virittäytymään pimeän vuodenajan tunnelmaan vanhojen kummitustarinoiden parissa!

Tilausvahvistus toimii pääsylippuna tapahtumaan. 

20,00  sis. alv.

Varasto loppu

Tervetuloa viettämään tunnelmallista iltaa kynttilänvalossa vanhanajan kummitustarinoiden äärellä. Näitä pelottavia tarinoita kerrottiin entisaikaan illan hämärtyessä tuvassa tai ulkona leirinuotion ääressä.

Vanhat tarinat kertovat yliluonnollisen kohtaamisesta sekä tiettyihin pohjalaisiin paikkoihin liittyvästä perimätiedosta ja uskomuksista. Mukana on myös kansantarinoita, jotka kertovat kummituksista, piruista, haltijoista ja muista myyttisistä olennoista. Illan tarinat eivät sovi perheen pienimmille.

Tarinankertojana toimii tietokirjailija, historioitsija Riina Peltonen, jota mytologia ja perimätieto on aina kiehtonut. Hänen kirjansa Noitia, kalloja, vedenhenkiä – Maaginen matkaopas Pohjanmaalle on julkaistu vuonna 2021.

Tapahtuman loppupuolelle on varattu aikaa pienelle teetarjoilulle ja tällöin on myös mahdollisuus tehdä kirjaostoksia.

Tapahtumapaikka: Villa Sydänmaa, Palosaarentie 23, 65200 Vaasa.

Tapahtuman kesto: 1,5 h (klo 18.00-19.30)

Järjestäjä: Käreitär / Riina Peltonen.


Myyntiehdot:

Ostamalla tämän tuotteen lunastat paikan tarinaillassa. Saat heti onnistuneen ostotapahtuman jälkeen automaattisen tilausvahvistuksen, joka toimii pääsylippuna. Tarkista siis, että sähköpostiosoitteesi on oikein kassalla.

Ostetuilla lipuilla ei ole palautusoikeutta, mutta jos et pääsekään itse paikalle, voit antaa lipun toiselle henkilölle.

Jos tapahtuma joudutaan peruuttamaan järjestäjän toimesta esim. sairastapauksen vuoksi, palautetaan lipun myyntihinta sen ostaneille.

Saatat myös pitää...

Shopping Cart
Scroll to Top