Aaveiden Rauma

28,00  sis. alv.

Kummitustarinoita pitsikaupungista

Kirjoittajat: Saana Jaakkola & John Swallow

Kuvittaja: Suvi Kari

 

  • Kovakantinen kirja
  • 140 sivua
  • ISBN 978-952-7413-11-1
  • Kustantaja: Haamu Kustannus
  • Julkaisuvuosi: 2021

Saatavuus: 4 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Keskiaikainen Rauman kaupunki tunnetaan parhaiten pitsistä, merellisestä historiasta sekä värikkäiden puutalojen ja kurvikkaiden mukulakivikatujen Vanhasta Raumasta.

Vähemmän tunnettuja ovat sen karmivat salaisuudet, jotka kietoutuvat toisiinsa kuin kaunein raumanpitsi. Aaveiden Rauma ei odota yötä. Keskellä päivää näkymättömät asiakkaat askeltavat asuste- ja askartelukaupoissa, taidemuseon taulut kallistuvat itsellään, entisajan avaimet kalisevat vanhalla ruttohautausmaalla, hyytävät hahmot vartioivat kaupungin kiinteistöjä ja kirkonkellot soivat vailla syytä.

Raumalaisten aavetarinoiden matkassa kuljetaan vanhankaupungin kaduilta sotavuosista selvinneisiin tehdasrakennuksiin ja aina rauhattomalle maaseudulle asti. Uskallatko liittyä seuraan?

Tervtulo Raumall – pitsin ja kummitustalojen kaupunkiin.

 

Saana Jaakkola on vastuullisen matkailun ja viestinnän ammattilainen sekä Rauman kauhistuttava kummitusopas, joka innostuu luontoseikkailuista ja niskavillat nostattavista tarinoista – mielellään samaan aikaan.

John Swallow on suomalaistunut yorkshireläinen jännityskirjailija, joka liikkuu tarinoissaan mielellään hämärillä kujilla jäljittäen joko rikoksia tai aaveita.

Suvi Kari on kuvittaja, joka liikkuu sujuvasti ylisen ja alisen välillä kuvittaen kummitusten lisäksi myös keijukaisia, jättiläisiä ja satuhahmoja.

Paino 0,39 kg
Mitat 18 × 18 × 1,5 cm

Saatat myös pitää...

Shopping Cart
Vieritä ylös