Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot

1. Yleistä verkkokaupasta
Käreittären verkkokaupan tuotteita myy Käreitär (y-tunnus 2924248-4, Kovik byväg 47, 66600 Vöyri).

Käreitär noudattaa kuluttajansuojalain 6. luvun etäkauppalakia. Näitä sopimusehtoja sovelletaan Käreittären ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

2. Tilaaminen
Tuotteet tilataan pääsääntöisesti osoitteesta kareitar.fi ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä yhteenveto tilatuista tuotteista. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Tehdessäsi tilauksen, tilaustietosi lisätään asiakasrekisteriimme.

3. Tilausvahvistus
Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet tilauksen hinnan, toimituskulut sekä yhteenvedon tilatuista tuotteista. Jos et saa tilausvahvistusta lyhyen ajan kuluessa tilauksesi tekemisestä, ota yhteyttä asiakaspalveluun osoitteessa riina @ kareitar.fi. Voit myös rekisteröityä Käreittären kaupan asiakkaaksi, jolloin pääset helposti tarkastelemaan tilauksiasi ja järjestelmä muistaa aikaisemmin antamasi tiedot.

4. Maksutavat
Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä Paytrailin verkkomaksupalvelulla. Käytössä on suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet, luottokorttimaksut, mobiilimaksut, Apple Pay sekä laskutusmaksutavat. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti, salattua yhteyttä käyttäen. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, joka välittää maksun verkkokauppiaalle.

Tietoa maksutavasta Jousto Lasku & Osamaksu

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitovat seuraavat ehdot: https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot .

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

5. Toimitusaika
Tilaustemme toimitusaika on 2-3 arkipäivää ellei tuotteessa toisin mainita. Pidätämme oikeuden jälkitoimituksiin.

6. Toimitustapa ja toimituskulut
Tuotteet toimitetaan pakettina. Toimituskulut riippuvat paketin koosta ja asiakkaan kassalla valitsemasta toimitustavasta. Lähetykset toimitetaan paketit lähimpään noutopisteeseen (Posti / Matkahuolto). Kun paketti on noudettavissa, saat ilmoituksen tilauksen saapumisesta. Noutopiste säilyttää tuotteita veloituksetta viikon (7 päivää) niiden saapumisesta, minkä jälkeen tilaus palautetaan lähettäjälle. Noutamattomista paketeista veloitamme 20 euron käsittelymaksun.

7. Vaihto- ja palautusehdot
Myyntikelpoisella ja käyttämättömällä tuotteella on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus, jolloin asiakas vastaa palautuskuluista. Mahdollisen myyntipakkauksen on oltava avaamaton ja tuotteen käyttämätön ja myyntikuntoinen.

Palautusoikeus ei koske tilaustyönä tehtyjä tuotteita, jotka on muunneltu asiakkaan toivomusten mukaisesti.

Palautusoikeus ei koske tapahtumien osallistumismaksuja ja pääsylippuja. Jos tapahtuma joudutaan peruuttamaan järjestäjän toimesta, palautetaan ostohinta asiakkaalle. 

Jos haluat tehdä palautuksen tai vaihtaa tuotteita, ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa riina@kareitar.fi. Palautustilanteessa maksunpalautus tehdään aina alkuperäisessä tilauksessa käytetylle maksutavalle.

8. Noutamattomat paketit
Jos et nouda pakettiasi seitsemän päivän kuluessa, se lähetetään takaisin Käreittärelle. Noutamattomista paketeista perimme 20 euron suuruisen maksun kattaaksemme niiden toimituksesta ja käsittelystä aiheutuvia kuluja.

9. Ongelmatilanteet ja asiakaspalalute
Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Asiakaspalautteet, tiedustelut ja yhteydenotot voit lähettää osoitteeseen riina @ kareitar.fi tai Ota yhteyttä-sivulta löytyvällä sähköisellä lomakkeella.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Käreitär käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Shopping Cart
Scroll to Top