Artemisia irtosuitsuke 10 g

Ruusun terälehtiä ja artemisia-lajin kasveja sisältävä tuoksuva yrttiseos suitsutukseen.

10,90  sis. alv.

Varasto loppu

Kreikkalaisen Artemis -jumalattaren mukaan nimetyt mali eli koiruoho (artemisia absinthium) ja pujo (artemisia vulgaris) kuuluvat vanhimpiin Euroopassa käytettyihin taikakasveihin.

Sisältää: Kuivatut ruusun terälehdet, koiruoho, laventeli, siankärsämö, pujo, aitokissanminttu. Ei sisällä hajusteita tai muuta ylimääräistä.

Alkuperämaa: Suomi

Valmistaja: Käreitär

Pakkaus: Irtosuitsuke on pakattu kestävään alumiinirasiaan, jota voi mainiosti uudelleenkäyttää säilytysrasiana. Kun et enää käytä rasiaa, toimitathan sen metallinkeräysastiaan kierrätettäväksi.

Ohjeita suitsukkeen käyttämiseen: Irtosuitsuketta voi polttaa esim. suitsukehiilen päällä palamattomalla alustalla. Savua voi levittää haluamaansa kohteeseen vaikka sulan avulla. Älä koskaan jätä kytevää suitsuketta ilman valvontaa.  Polta suitsuketta vain hyvin ilmastoidussa tilassa, pieni määrä kerrallaan riittää.

Kasvien uskotaan omaavan omat energeettiset ominaisuutensa, jotka poltettaessa vapautuvat savuun. Suitsukkeita käytetäänkin energian puhdistamiseen ja magiassa vahvistamaan käyttäjän intentiota. (Nämä vaikutukset perustuvat kansanperinteeseen, eikä niiden toimivuutta voida taata tai osoittaa!)

Paino 0,053 kg (kilogramma)
Mitat 9,5 × 9,5 × 2,5 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...

Shopping Cart
Scroll to Top