,

Suitsukenippu Laventeli

Sisältää: Kuivattu laventeli.

Laventelia käytetään mm. energeettiseen puhdistukseen ja afrodisiakkina vahvistamaan ja vetämään puoleensa rakkautta. Laventelin sanotaan myös olevan avuksi myös manifestoinnissa ja lisäävän luovuutta.

 

 

9,90  sis. alv.

Varasto loppu

Ilmoita minulle, kun tuotetta on jälleen varastossa.

Alkuperämaa: Suomi

Ohjeita suitsukkeen käyttämiseen:

Suitsukenippua voi käyttää monta kertaa uudelleen. Sytytä nipun päätä hieman esim. kynttilässä ja puhalla liekki sammuksiin (tai anna sen sammua itsestään), jolloin hyväntuoksuista savua alkaa syntyä. Savua voi levittää haluamaansa kohteeseen esim. sulan avulla. Hiiltyneen osan voi leikata pois, jolloin nippu palaa taas paremmin.

Sytytä varovasti, kuivat kasvit syttyvät helposti. Aseta nippu kytemään tulenkestävään astiaan. Älä koskaan jätä kytevää suitsuketta ilman valvontaa. Varaa viereen vesiastia, jossa suitsukkeen saa tarvittaessa sammutettua. Polta suitsuketta vain hyvin ilmastoidussa tilassa, pieni määrä kerrallaan riittää.


Kasvien uskotaan omaavan omat energeettiset ominaisuutensa, jotka poltettaessa vapautuvat savuun. Suitsukkeita käytetäänkin energian puhdistamiseen ja magiassa vahvistamaan käyttäjän intentiota. (Nämä vaikutukset perustuvat kansanperinteeseen, eikä niiden toimivuutta voida taata tai osoittaa!)

Valmistaja: Käreitär

 

Paino 0,02 kg
Mitat 22 × 3 × 3 cm

Saatat myös pitää...

Shopping Cart
Scroll to Top