,

Suitsukenippu Mentha – viherminttu

9,90  sis. alv.

Sisältää: kuivattu viherminttu

Alkuperämaa: Suomi

Vihermintulla on virkistävä ja mieltä rauhoittava rauhoittava vaikutus. Energeettisesti minttua pidetään suojelevana ja puhdistavana yrttinä. Käytä minttua, kun kun haluat jättää taaksesi sen, mikä ei enää palvele sinua, ja aloittaa “puhtaalta pöydältä”. Minttua on käytetty myös vaurauden ja varakkuuden kasvattamiseen tähtäävissä taioissa.

 

Saatavuus: 1 varastossa

Kasvien uskotaan omaavan omat energeettiset ominaisuutensa, jotka poltettaessa vapautuvat savuun. Suitsukkeita käytetäänkin energian puhdistamiseen ja magiassa vahvistamaan käyttäjän intentiota. (Nämä vaikutukset perustuvat kansanperinteeseen, eikä niiden toimivuutta voida taata tai osoittaa!)

Ohjeita suitsukkeen käyttämiseen: Suitsukenippua voi käyttää monta kertaa uudelleen. Sytytä nipun päätä hieman esim. kynttilässä ja puhalla liekki sammuksiin (tai anna sen sammua itsestään), jolloin hyväntuoksuista savua alkaa syntyä. Savua voi levittää haluamaansa kohteeseen esim. sulan avulla.

Olethan varovainen, kuivat kasvit syttyvät helposti. Aseta nippu savuamaan palonkestävälle alustalle, älä koskaan ätä kytevää suitsuketta ilman valvontaa. Varoiksi on hyvä olla vesiastia, jossa suitsukkeen saa tarvittaessa sammutettua. Polta suitsuketta vain hyvin ilmastoidussa tilassa, pieni määrä kerrallaan riittää. Hiiltyneen osan voi leikata pois, jolloin nippu palaa taas paremmin. Älä käytä suitsuketta, jos olet allerginen siinä käytetyille kasveille.

Valmistaja: Käreitär

Paino 0,02 kg
Mitat 22 × 5 × 3 cm
Shopping Cart
Vieritä ylös