,

Suitsukenippu Artemisia x Rosa

9,90  sis. alv.

Sisältää: Kuivattu pujo, ruusun kukinnot.

Pujoon ja ruusun yhdistetyt ominaisuudet liittyvät vahvasti kodin suojeluun, psyykkisen tietoisuuden vahvistumiseen ja rakkauteen. Ne voivat vahvistaa yhteyttä unien maailmaan ja olla avuksi divinaatiossa.

 

Saatavuus: 3 varastossa

Kreikkalaisen Artemis -jumalattaren mukaan nimetty pujo (artemisia vulgaris) on vanhimpia Euroopassa käytettyjä taikakasveja, joka liittyy erityisesti naisten riitteihin. 

Alkuperämaa: Suomi

Kasvien uskotaan omaavan omat energeettiset ominaisuutensa, jotka poltettaessa vapautuvat savuun. Suitsukkeita käytetäänkin energian puhdistamiseen ja magiassa vahvistamaan käyttäjän intentiota. (Nämä vaikutukset perustuvat kansanperinteeseen, eikä niiden toimivuutta voida taata tai osoittaa!)

Ohjeita suitsukkeen käyttämiseen: Suitsukenippua voi käyttää monta kertaa uudelleen. Sytytä nipun päätä hieman esim. kynttilässä ja puhalla liekki sammuksiin (tai anna sen sammua itsestään), jolloin hyväntuoksuista savua alkaa syntyä. Savua voi levittää haluamaansa kohteeseen esim. sulan avulla.

Olethan varovainen, kuivat kasvit syttyvät helposti. Aseta nippu savuamaan palonkestävälle alustalle, älä koskaan ätä kytevää suitsuketta ilman valvontaa. Varoiksi on hyvä olla vesiastia, jossa suitsukkeen saa tarvittaessa sammutettua. Polta suitsuketta vain hyvin ilmastoidussa tilassa, pieni määrä kerrallaan riittää. Hiiltyneen osan voi leikata pois, jolloin nippu palaa taas paremmin.

Valmistaja: Käreitär

Paino 0,02 kg
Mitat 23 × 3 × 3 cm

Saatat myös pitää...

Shopping Cart
Scroll to Top