Suitsuketikku Tervaskanto

Tervaskantoa voi hyvällä syyllä kutsua “Suomen Palo Santoksi”. Tuoksultaan se on mieto ja pehmeä, maadoittava ja rentouttava.

Pakkauskoko: 1 suitsuketikku.

4,90  sis. alv.

Sisältää: Männyn tervaskantoa.

Alkuperämaa: Suomi

Valmistaja: Käreitär


Kotimainen männyntervas muodostuu hitaasti monen vuoden aikana kun puu keloutuu ja puuaineksen pihka muuttuu vähitellen tervakseksi. Suomalaisessa muinaisuskossa havupuiden uskottiin toimivan välittäjinä aliseen maailmaan.


Ohjeita suitsukkeen käyttämiseen:

Suitsuketikkua voi käyttää monta kertaa uudelleen. Sytytä tikun päätä hieman esim. kynttilässä ja puhalla liekki sammuksiin (tai anna sen sammua itsestään), jolloin hyväntuoksuista savua alkaa syntyä. Savua voi levittää haluamaansa kohteeseen esim. sulan avulla.

Aseta tikku savuamaan palonkestävälle alustalle, älä koskaan ätä kytevää suitsuketta ilman valvontaa. Varoiksi on hyvä olla vesiastia, jossa suitsukkeen saa tarvittaessa sammutettua. Polta suitsuketta vain hyvin ilmastoidussa tilassa, pieni määrä kerrallaan riittää. Hiiltyneen osan voi veistää pois, jolloin tikku palaa taas paremmin. Hartsiallergiset voivat saada oireita havupuusuitsuikkeista.

Paino 0,01 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 1,5 × 1,5 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...

Shopping Cart
Suitsuketikku Tervaskanto
4,90  sis. alv.
Scroll to Top