, ,

Suitsuketikku Tervaskanto

5,00  sis. alv.

Sisältää: Männyn tervaskantoa.

Alkuperämaa: Suomi

Pakkauskoko: 1 suitsuketikku

Tervaskantoa voi hyvällä syyllä kutsua “Suomen Palo Santoksi”. Tuoksultaan se on erittäin maadoittavaa ja rauhoittavaa. Kotimainen männyntervas muodostuu hitaasti monen vuoden aikana kun puu keloutuu ja puuaineksen pihka muuttuu vähitellen tervakseksi. Suomalaisessa muinaisuskossa havupuiden uskottiin toimivan välittäjinä aliseen maailmaan.

 

Saatavuus: 7 varastossa

Kasvien uskotaan omaavan omat energeettiset ominaisuutensa, jotka poltettaessa vapautuvat savuun. Suitsukkeita käytetäänkin energian puhdistamiseen ja magiassa vahvistamaan käyttäjän intentiota. (Nämä vaikutukset perustuvat kansanperinteeseen, eikä niiden toimivuutta voida taata tai osoittaa!)

Ohjeita suitsukkeen käyttämiseen:

Suitsuketikkua voi käyttää monta kertaa uudelleen. Sytytä tikun päätä hieman esim. kynttilässä ja puhalla liekki sammuksiin (tai anna sen sammua itsestään), jolloin hyväntuoksuista savua alkaa syntyä. Savua voi levittää haluamaansa kohteeseen esim. sulan avulla.

Aseta tikku savuamaan palonkestävälle alustalle, älä koskaan ätä kytevää suitsuketta ilman valvontaa. Varoiksi on hyvä olla vesiastia, jossa suitsukkeen saa tarvittaessa sammutettua. Polta suitsuketta vain hyvin ilmastoidussa tilassa, pieni määrä kerrallaan riittää. Hiiltyneen osan voi veistää pois, jolloin tikku palaa taas paremmin. Hartsiallergiset voivat saada oireita havupuusuitsuikkeista.

Valmistaja: Käreitär

Paino 0,01 kg
Mitat 10 × 1,5 × 1,5 cm
Shopping Cart
Vieritä ylös