,

Yhdeksän yrtin irtosuitsuke 10 g

10,90  sis. alv.

Sisältää: Kuivattu mesiangervo, ruusu, kehäkukka, laventeli, kärsimyskukka, siankärsämö, maitohorsma, rohtorautayrtti, koiruoho.

Alkuperämaa: Suomi (lukuunottamatta kärsimyskukkaa)

Yhdeksän on kansanperinteessä maaginen luku, joka esiintyy monissa yhteyksissä. Yhdeksää eri yrttiä on poltettu lahjana jumaluuksille.

Huom! Rasian sisällön kuva on viitteellinen. Sekoituksessa käytettävät kasvit vaihtuvat sesongeittain, joten sisältö saattaa näyttää erilaiselta kuin kuvassa.

 

Varasto loppu

Kasvien uskotaan omaavan omat energeettiset ominaisuutensa, jotka poltettaessa vapautuvat savuun. Suitsukkeita käytetäänkin energian puhdistamiseen ja magiassa vahvistamaan käyttäjän intentiota. (Nämä vaikutukset perustuvat kansanperinteeseen, eikä niiden toimivuutta voida taata tai osoittaa!)

Pakkaus: Irtosuitsuke on pakattu kestävään alumiinirasiaan, jota voi mainiosti uudelleenkäyttää säilytysrasiana. Kun et enää käytä rasiaa, toimitathan sen metallinkeräysastiaan kierrätettäväksi.

Ohjeita suitsukkeen käyttämiseen: Irtosuitsuketta voi polttaa esim. suitsukehiilen päällä palamattomalla alustalla. Savua voi levittää haluamaansa kohteeseen vaikka sulan avulla.

Älä koskaan jätä kytevää suitsuketta ilman valvontaa.  Polta suitsuketta vain hyvin ilmastoidussa tilassa, pieni määrä kerrallaan riittää. Älä käytä suitsuketta, jos olet allerginen siinä käytetyille kasveille.

Valmistaja: Käreitär

Paino 0,036 kg
Mitat 7,5 × 7,5 × 3 cm
Shopping Cart
Vieritä ylös